ECOSYS - A gazdaságos és környezetbarát rendszer

 

Globális környezeti problémákkal kell szembenéznünk, amire mindenkinek felelősségteljesen kell reagálnia.

A Kyocera számára megalakulásától, 1959-től kezdve természetes volt, hogy számítástechnikai fejlesztéseit, újításait környezetbarát technológia köré építse.

Ennek eredményeként 1992-ben a világon először oldotta meg a teljes tonerkazetta (fényérzékeny henger, előhívó egység, tonerpor) cserélése nélküli lézernyomtatást, ami egy nagy előrelépés a környezetbarát technológiák felé.

Az ECOSYS környezetbarát technológia szabadalmazott, amorf szilícium bevonatú dobegységet és más hosszú élettartamú alkatrészeket használ, ennek eredményeként az egyetlen kellékanyag, ami szükséges a használat során: maga a tonerpor.

Az ECOSYS környezetbarát technológia több mint egy technikai újítás, ez egy szemléletmód, ami a következő tényezőkből áll össze:

GAZDASÁGOS (ECONOMY)

 

A versenyképes árhoz alacsony üzemeltetési költségek társulnak.

Az Ecosys környezetbarát rendszerű készülékek TCO értéke (Total Cost of Ownership, Teljes Tulajdonlási Költség) a saját kategóriáján belül a legalacsonyabb.

A TCO tartalmazza a közvetlen (beszerzési ár és laponkénti üzemeltetési költségek), valamint a közvetett üzemeltetési költségeket (karbantartás, energiafogyasztás, fogyó-kopó alkatrészek cseréje és a papírköltség) egyaránt.

Nagy szervezetek esetében a nyomtatott és másolt oldalak magas száma nagymértékben megnöveli a kiadásokat, főként azokban az esetkben, ahol a viszonylag drágább, kazettás rendszerû készülékekkel dolgoznak ez nem gazdaságos legfőképpen környezetbarát.

A kazetta tartalmazza a dobegységet, az előhívót és a festékanyagot egyszerre, ezeket egy utántöltés esetén együtt dobják ki.

A Kyocera kazettamentes technológiája lehetővé teszi azt, hogy az utántöltés valójában is csak a festékanyag pótlását jelentse ez nagymértékben környezetbarát.

KÖRNYEZETBARÁT (ECOLOGY)

 

Hatékonyabb energiafelhasználás, alacsonyabb hulladék-kibocsátás és erőforrás szükségletek.

A Kyocera korábbi tapasztalatai a finomkerámiák gyártása terén segítették elő az amorf szilícium bevonatú dob megalkotását, amely a második legkeményebb felülettel rendelkezik a gyémánt után.

Apró kerámia részecskék a Kyocera ‘Ecotone’ elnevezésű tonerjeiben folyamatosan csiszolják és kondícionálják a dob felületét nyomtatás közben, ami hosszabb élettartamot eredményez.

A nagy szilárdságú bevonat új távlatokat nyitott a papírfelhasználás terén, a 250 g/m2-es súlyú papírok a bevonat megsértésének lehetősége nélkül alkalmazhatók, így durvább felületű, újrahasznosított papírfajtákkal egyaránt.

A kazettás rendszerű készülékekkel ellentétben az utántöltés során keletkező hulladék mennyisége jelentősen alacsonyabb, hiszen csak festékanyag kerül a gépbe, nem kell minden esetben a főalkatrészek és mechanika egy részét kidobni, ezáltal lesz környezetbarát.

RENDSZER (SYSTEM)

 

A legmagasabb igényeknek megfelelő minőség, termelékenység és funkciók biztosítása környezetbarát technológiákkal.

A nyomtatók és fénymásológépek általában a vásárlás pillanatában kalkulált munka mennyiségéhez és típusához megfelelően kerülnek kiválasztásra.

Mi történik akkor, ha az igények változnak?

A Kyocera Ecosys környezetbarát rendszerű gépeihez széleskörű opciós termékskála tartozik, melyekkel a papírkapacitás, a kimeneti lehetőségek és másolási vagy nyomtatási funkciók is kibõvíthetők.

Maguk a készülékek általában már alapkiépítésben is számos "prémium" funkcióval rendelkeznek (pl. hálózati csatlakozó, PostScript és PCL nyelvek, vonalkódok és számos fontkészlet).

Mindezek következtében a Kyocera környezetbarát eszközök rugalmasan alkalmazkodnak az új igényekhez, ahogyan a munkamenet is változik, illetve jól illeszthetők a folyamatosan fejlődő informatikai infrastruktúrához.

 

DigytallOffice

Kyocera Nyomtató Szerviz Értékesítés - DigytallOffice Kft

®

Irodatechnika

Kyocera_Platina_Tagsági_Logó.jpg

A Digytall Office Kft. 1997. óta kínál gyors, professzionális és hosszú távon hatékony megoldásokat partnerei számára. 

Cégünk kiemelt Kyocera értékesítési partner és szerviz.

Címünk: 1037 Budapest, Zay u. 3.  

V.em., 501-es iroda 

Ügyfélszolgálat:  06 (20) 263 - 6602

H-Cs-ig 8-17-ig, P-8-14-ig

Szombat - Vasárnap - Zárva

Értékesítés:         06 (30) 656-2223 

E-mail: Rólunk/Kapcsolat fülnél küldhető.

Adószám: 12326875-2-41 Cg. 01-09-666420

Az oldal fejlesztője: Kojsza Gábor DigytallOffice Kft. 

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon